11.4.19

Ανοικτό Σκοπευτήριο Γαργαλιάνων, όπως λέμε αλιευτικός Μαραθόπολης και δρόμος Βάλτας.

Με μεγάλη έκπληξη σήμερα είδαμε την Περιφερειακή αρχή να επισκέπτεται τους Γαργαλιάνους και το σωματείο του σκοπευτικού συλλόγου της πόλης μας "τάζοντας" την δημιουργία του ανοικτού σκοπευτηρίου, αίτημα πάγιο για τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια. 
Χαρακτηριστική ήταν η φράση του νυν περιφερειάρχη ότι το αίτημα αυτό είναι πάγιο και τώρα έχει ωριμάσει. 
Τόσα χρόνια που είναι στην εξουσία εν ολίγοις ωρίμαζε και ξαφνικά ΈΝΑ ΜΉΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ είναι σε δρομολόγηση να γίνει. Θέλω να καλέσω τους πολίτες των Γαργαλιάνων και του σκοπευτικού συλλόγου μας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες.
 Είδαμε τι έγινε και με τον αλιευτικό στη Μαραθόπολη, είδαμε τι έγινε και με τον δρόμο της Βάλτας. Στο ίδιο έργο θεατές κύριοι. Τώρα ήρθε η ώρα της ανατροπής. Ζήτω την ψήφο σας σαν υποψήφιος περ. σύμβουλος με την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ για να αλλάξουν επιτέλους αυτές η νοοτροπίες. Ας καταλάβουμε όλοι οι πολίτες πως οι αρχές δεν απευθύνονται σε άμυαλους ανθρώπους. Είναι ώρα αντίστασης και ανατροπής. Είναι ώρα πράξεων και όχι υποσχέσεων. 
Σχετικά με εμάς την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ έχουμε κατατάξει στα πρώτα θέματα της ατζέντας το θέμα του ανοικτού σκοπευτηρίου. Χωρίς φανφάρες και φωτογραφίες. Γιατί ξέρουμε ότι τα προβλήματα είναι για να τα λύνουμε και όχι απλά για να τα δείχνουμε.
 
Με εκτίμηση 
 
Καρατζάς Αντώνης 
Υπ. Περιφερειακός σύμβουλος ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΉΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου