11.4.19

Η μαρκησία με την οποία ο Γουίλιαμ απάτησε την Κέιτ - Η γυναίκα πίσω από τον πριγκιπικό καυγά!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η είδηση πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον και μάλιστα με μία φίλη της, την Ρόουζ Χάνμπερι.
Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ισχυρίζονται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κεράτωσε την Κέιτ Μίντλετον πέρυσι, την εποχή που ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί με την μαρκησία του Χολμοντελέϊ.
Και φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον το είχε μυριστεί γιατί ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσά στις δύο γυναίκες και ζήτησε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να απομακρύνει την πρώην φίλη της από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Σύμφωνα με το pronews, η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλοι με τους γείτονές τους στο Νόρφολκ, τον μαρκήσιο και την μαρκησία του Χολμεντελέϊ – αυτός 57 χρονών και αυτή 35 χρονών και πρώην μοντέλο.
Αλλά ποια είναι η Ρόουζ Χάνμπερι, την οποία η μελλοντική βασίλισσα θέλει να ξεγράψει τελείως από την ζωή της;
Γνωστή socialite, η Ρόουζ Χάνμπερι, μαρκησία του Χολμοντελέϊ, πάντα προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή των γύρω της. Ως πρώην μοντέλο με μια αδιαμφισβήτητη ομορφιά και με άψογη αριστοκρατική γενεαλογία, δεν υπήρχε φυσικά έλλειψη ανδρών που θα την ήθελαν για γυναίκα τους, συμπεριλαμβανομένης, όπως είχε κυκλοφορήσει κάποτε η φήμη, του νεαρού τότε πρίγκιπα Γουίλιαμ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου