12.4.19

Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ..

Μία αστεία παλιά παροιμία λέει:
 «Καλός είναι ο αυνανισμός, αλλά με το σεξ κάνεις γνωριμίες..» 

Καλός είναι ο πολίτης ,αλλά άμα είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάνει δημόσιες σχέσεις... Και τι δε γνωρίζεις άμα είσαι υποψήφιος!
Θα δεις από κοντά τον Μητροπολίτη, θα γνωρίσεις την πυροσβεστική, την αστυνομία, θα πας στο ΤΕΙ να δεις από που παράγονται οι άνεργοι. Καλά εφημερίδες και περιοδικά πρώτη μούρη! Με άλλον αέρα θα μπαίνεις στην πολυκατοικία που δεν σου έδινε κανένας σημασία πρώτα! Αμ στο Facebook; φωτογραφία επαγγελματική, με κόκκινες μπλε και πράσινες γραμμές! Με όραμα για μία νέα πόλη!
Όραμα μεγάλο και μακρύ... Βρε ακόμα και τα όνειρά σου που έβλεπες εφιάλτες ότι θα έρθει η ΔΕΗ και δεν θα έχεις να την πληρώσεις, αλλάξανε τώρα! Τώρα βλέπεις ότι είσαι αντιδήμαρχος και αγορεύεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και τσακώνεσαι με την αντιπολίτευση ,και τους κατακεραυνώνεις !
 Βρε με άλλη φούρια μπαίνεις τώρα στην καφετέρια, στο μπαράκι, στο σουβλατζίδικο!
Εκεί που δεν τολμούσες να σηκώσεις τα μάτια σου σε καμία ωραία γκόμενα, τώρα μπαίνεις φουσκωμένος σαν διάνος και έχεις την εντύπωση ότι όλες σε γουστάρουν, αλλά περιμένουν να εκφραστούν μετεκλογικά…. Αλλά και η γεωγραφία που δεν ήταν το ατού σου ,τώρα θα την ξεσκονίσεις! Θα μάθεις χωριά και λαγκάδια του δήμου σου, θα δεις γεφύρια και ποτάμια, και αν δεν τα δεις ,θα ακούσεις να τα υπόσχεται ο αρχηγός σου !
Η υποψηφιότητα είναι ένας φανταστικός κόσμος, που σου προσφέρεται να τον ζήσεις κάποιους μήνες, και να δεις τα πράγματα ιδανικά και μεγαλεπήβολα! Θα έρθει βέβαια και η επομένη των εκλογών, και αν δεν έχεις εκλεγεί ή δεν έχεις βρει γκόμενα, θα πέσει λίγη μαύρη συννεφιά στη ζωή σου! αλλά μην απογοητεύεσαι! θα έρθουν και οι βουλευτικές εκλογές και που ξέρεις; μπορεί να πάρεις πάλι τα χωριά τα λαγκάδια και τα βουνά! Καλή επιτυχία πολιτευτακια μου !

Θοδωρος Γαλανοπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου