20.6.19

Νέος πρόεδρος στην ΝΟΔΕ Μεσσηνίας - Παραιτήθηκε η Νατάσσα Κυριακοπούλου

Σε όλη τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα είτε την πολιτική, είτε την επαγγελματική, σέβομαι τους θεσμούς και τηρώ τους κανόνες. Επειδή, κλήθηκα ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας να συστρατευτώ στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή της Χώρας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θεώρησα χρέος μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας στα όργανα του κόμματος.
Η παραίτησή μου έγινε αποδεκτή από το Γραμματέα Οργανωτικού κι έτσι από σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργύρης Μαστοράκης εκτελεί χρέη Προέδρου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους Τομεάρχες και τους συνεργάτες μου για τη μεθοδική δουλειά και την άριστη συνεργασία που οδήγησε τη Νεα Δημοκρατία στο νικηφόρο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλων των Δήμων του νομού Μεσσηνίας.
Τέλος, εύχομαι ολόψυχα στο νέο Πρόεδρο κ. Αργύρη Μαστοράκη καλή δύναμη, καλό αγώνα και νικηφόρα αποτελέσματα για την παράταξη !

Με εκτίμηση,

ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 19/6/2019 

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Η Υποψηφιότητα στην Ν.Δ που παραβιάζει το καταστατικό του κόμματος

Με προφανή παραβίαση του καταστατικού του κόμματος της Ν.Δ ανακοινώθηκε στην Μεσσηνία η  υποψηφιότητα της Προέδρου της ΝΟΔΕ Νατάσσας Κυριακοπούλου σαν υποψήφιας Βουλευτή στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Η υποψηφιότητα της κας Κυριακοπούλου αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις διότι παραβιάζει το καταστατικο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας το οποίο σαφέστατα αναφέρει πως : 
Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής οργάνωσης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής εάν δεν έχει παραιτηθεί από το ανωτέρω αξίωμα του Έξι (6) τουλάχιστον μήνες πρίν από τις αντίστοιχες εκλογές ...

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κας Κυριακοπούλου
 
Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχθηκα την πρόσκληση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στον αγώνα για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Ιουλίου. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Νομό Μεσσηνίας αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμένα και δηλώνω παρούσα στην προσπάθεια για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
Μαζί θα χτίσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας. Έφτασε η ώρα της ανανέωσης μέσα από ουσιαστική εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους. Ζητώ την στήριξή σας, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα για μια Ελλάδα πιο φωτεινή.

Η υποψήφια βουλευτής
ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου