" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.6.19

"Βόμβα" από τον Αντώνη Σαμαρά: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν»

 Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποκαλύπτει πλέον επώνυµα ότι ο γνωστός µε το προσωνύµιο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργόςικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα διαφθοράς, ∆ηµήτρης Παπαγγελόπουλος....

Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αποκαλύπτει ότι ο υπουργός της κυβέρνησης με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν», στον οποίο έχει αναφερθεί και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την προδημοσίευση της εφημερίδας, για πρώτη φορά από την ηµέρα που για την υπόθεση Novartis δηµοσιοποιήθηκαν καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών για κυβερνητικές µεθοδεύσεις, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποκαλύπτει πλέον επώνυµα ότι ο γνωστός µε το προσωνύµιο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα διαφθοράς, ∆ηµήτρης Παπαγγελόπουλος. 
H αποκάλυψη του Αντώνη Σαμαρά έρχεται μία μόλις ημέρα μετά από αίτημα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος με δεκασέλιδη αναφορά του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, την ανάσυρση από το αρχείο των μηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την υπόθεση της Novartis.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου