" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.6.19

Σκηνικό διάλυσης σε Μαξίμου και υπουργεία

 Υπό διάλυση η κυβέρνηση !

Η προεκλογική εκστρατεία ερήμωσε τα υπουργεία και κορυφαίοι υπουργοί έχουν πάρει τους… δρόμους και τις πλατείες - Άφαντο το επιτελείο του Πρωθυπουργού - Αγώνας επιβίωσης για τα προβεβλημένα κομματικά στελέχη - Ξεκίνησε ο υπόγειος πόλεμος για την επόμενη μέρα.

Το Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες ημέρες μοιάζει - έστω και καθ' υπερβολήν - με έρημο τοπίο και εκεί όπου άλλοτε οι χώροι του έσφυζαν από ζωή, τώρα λόγω και της προεκλογικής περιόδου υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό. Εξάλλου η προεκλογική εκστρατεία επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό και τη λειτουργία του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς τα βασικά πρόσωπα του πρωθυπουργικού επιτελείου είναι υποψήφια στις εκλογές, με ό,τι αυτό σημαίνει. Ακόμα και οι συχνές συσκέψεις που ήταν στην ημερήσια διάταξη έχουν αραιώσει, καθώς ο αγώνας για τους σταυρούς έχει αποδεκατίσει την πρωθυπουργική ομάδα. Την ίδια στιγμή, εκτός από το σχεδόν έρημο Μέγαρο Μαξίμου, καταγράφεται εικόνα παράλυσης σχεδόν σε όλα τα υπουργεία, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των υπουργών και των υφυπουργών είναι υποψήφιοι. Ακόμα και η καθημερινή επικοινωνία του πρωθυπουργικού επιτελείου με εκπροσώπους των υπουργών για την άμεση διευκρίνιση ζητημάτων που ανακύπτουν, ουσιαστικά δεν υφίσταται. Η μάχη του σταυρού είναι πάνω απ' όλα και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι υπουργοί αδιαφορούν για το πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την όποια κριτική από τη ΝΔ και ελάχιστοι ασχολούνται με θέματα της αρμοδιότητάς τους. Επίσης όσοι δεν είναι στα πολιτικά τους γραφεία και σε περιοδείες πηγαίνουν ελάχιστες ώρες στα υπουργεία, κυρίως για διαδικαστικά θέματα. -Ποια εντολή δόθηκε από τους υπουργούς στα περισσότερα υπουργεία; -Ποιοι υπουργοί μόνο βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους και γιατί; -Γιατί έχει ξεκινήσει η υπόγεια συζήτηση για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ;

  ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου