7.9.19

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ Νο5 ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Το νέο μέλος της οικογένειας του σκίτσου είναι γεγονός!  
Κυκλοφόρησε το ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ Νο5 από τις εκδόσεις Rasterone.
Ο σκιτσογράφος  Δημήτρης Νικολαΐδης σε αυτό το βιβλίο – εγχειρίδιο του σκίτσου συνδυάζει με πολλές ασκήσεις τη δημιουργία του άνδρα και της γυναίκας, ξεκινώντας από το δεντράκι. Ασκήσεις με χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά, καββαλίστικα σκίτσα, ασκήσεις του μπάνιου, παιδική χαρά, σκάλες εσωτερικές και εξωτερικού χώρου.
Τα βιβλία - εγχειρίδια του σκίτσου είναι τα μοναδικά του είδους τους από Έλληνα σκιτσογράφο. Στόχο και σκοπό έχουν και τα  5 βοηθήματα εκμάθησης σκίτσου να μεταφέρουν στους αναγνώστες τους με εύκολο και απλό τρόπο, τη σκέψη, τον τρόπο και τη διαδικασία της τέχνης του σκίτσου.
Η επόμενη έκδοση ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΣΚΙΤΣΟΥ Νο6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, με θεματολογία από τους δεινόσαυρους στο διάστημα. Σε αυτό το βιβλίο θα διδαχτούμε βήμα - βήμα πως να σκιτσάρουμε τους δεινόσαυρους, διαστημόπλοια, αστροναύτες και ό,τι έχει σχέση με τα δύο αυτά θέματα.
 Σημειώνεται ότι τα βιβλία είναι βασισμένα στην εκπομπή του σκίτσου ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, τη μοναδική που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση και διαπραγματεύεται την διδασκαλία του σκίτσου. Η εκπομπή παρουσιάζεται στην Κεντρική Μακεδονία στην τηλεόραση ΕΓΝΑΤΙΑ, TOP CHANNEL στη Δυτική Μακεδονία, ENA CHANNEL και ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ στην Ανατολική Μακεδονία και TV ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου