4.9.19

Δεν φεύγει από την Ένωση Κεντρώων ο Λεβέντης – «Ανέτοιμος να με διαδεχθεί ο Μάριος Γεωργιάδης»

Η πληροφορία κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά τραπέζια εδώ και καιρό και θέλει τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, να σκέπτεται την αποχώρηση από την ηγεσία του κόμματος, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και των ευρωεκλογών.
Μάλιστα οι πληροφορίες ήθελαν τον Βασίλη Λεβέντη, απογοητευμένο από τις εκλογικές επιδόσεις του κόμματος, όχι μόνο να σκέπτεται την αποχώρησή του αλλά να έχει ήδη βρει τον διάδοχο, δηλαδή τον γιό του και πρώην βουλευτή Μάριο Γεωργιάδη.
Γι αυτό και τα όσα είπε την Κυριακή στην Κυριακάτικη Δημοκρατία προκάλεσαν έκπληξη. Κατ αρχάς φαίνεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν σκέφτεται πλέον την αποχώρησή του, αλλά προκύπτει και ένα πρόβλημα με τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λεβέντης απαντώντας στο ερώτημα για το αν προτίθεται να εγκαταλείψει την αρχηγία και «να παραδώσει το δαχτυλίδι στο γιο του», απάντησε με τρόπο που φάνηκε ότι όχι μόνο δεν έχει αποφασίσει την συνταξιοδότηση, τουναντίον, αλλά σαν να υπάρχει πρόβλημα και με το σενάριο της διαδοχής του από τον Μάριο Γεωργιάδη.
Η δήλωση έκπληξη του Βασίλη Λεβέντη
«Καμία περίπτωση. Κατ’ αρχάς, δεν θέλω να τα πάρει ο Μάριος και να τραβήξει αυτά που τραβάω εγώ, γιατί η καρέκλα του Προέδρου μπορεί να φαίνεται καλή αλλά έχει καρφιά. Επίσης, ο Μάριος είναι ανέτοιμος και νέος στην πολιτική. Έχουμε καιρό… αλλά δεν μπορώ να φύγω κι εγώ ηττημένος».
Άνθρωποι που συνομιλούν με τον Μάριο Γεωργιάδη διαβεβαιώνουν ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν πρόκειται να δώσει συνέντευξη ούτε να απαντήσει στον πατέρα του, αλλά προσθέτουν ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τα πλάνα του είναι η αναμονή για την διαδοχή του πατέρα του στην Ενωση Κεντρώων.
Σημειώνουν μάλιστα ότι δεν αποκλείεται να τραβήξει τον δικό του δρόμο, ανεξάρτητα από το μέλλον του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του.



 

iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου