7.9.19

Τα έβγαλαν όλα στη φόρα

Απίστευτα καρφιά (ξεκατίνιασμα κανονικό)  για τον πρώην παίκτη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού (του Λετονού) Γιάνις Τίμα. Δέχθηκε επϊθεση από τη σύζυγο (;) του, με σχόλιο που έκανε  στο Instagram.
Ο μπασκεμπολϊστας μέσα από ποσταρίσμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι χώρισε από τη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στην ζωή του… Το σχόλιο φαίνεται πως δεν άρεσε και προκάλεσε την “εκρηκτική” αντίδραση της συζύγου, που προχώρησε κι αυτή, σε ένα απίστευτο σχόλιο.
Γράφει η κ. Τίμα
“Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα του αγοριού σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και το παιδί σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…”

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου