28.9.19

Έβαζε 7 χρονη να βλέπει τσόντες και την απειλούσε να μην μιλήσει

«Εάν αποκάλυπτε κάτι στου γονείς της θα την έδερνε ή θα σκότωνε τους γονείς της»

Την πρωτόδικη απόφαση επικύρωσε το Εφετείο σχετικά με την ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 47χρονο, ο οποίος το 2017 καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου κοριτσιού σύμφωνα με την sigmalive.com.
Η κυπριακή ιστοσελίδα επικαλούμενη την εφημερίδα της Μεγαλονήσου «Φιλελεύθερος» αναφέρει πως ο καταδικασθέντας διέμενε με τη σύζυγό του στην ίδια γειτονιά με την ανήλικη.  Η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού είχε ζητήσει από την εκπαιδευτικό σύζυγο του 47χρονου βοήθεια, ώστε να παραδίδει μαθήματα στην ανήλικη.
Κατά την απουσία της συζύγου του, ο 47χρονος προέβαινε σε άσεμνες πράξης κατά της 7χρονης, όπου την υποχρέωνε  να τον αγγίζει στα γεννητικά όργανα και την εξανάγκαζε να παρακολουθεί ροζ ταινίες.
Μάλιστα ο 47χρονος την απειλούσε να μην μιλήσει στους οικείους της, λέγοντάς της πως «εάν αποκάλυπτε κάτι στου γονείς της θα την έδερνε ή θα σκότωνε τους γονείς της».
Τα γεγονότα αποκαλύφθηκαν το 2015, όταν η 7χρονη μίλησε για τα όσα πέρασε στα χέρια του 47χρονου στον 12χρονο τότε αδελφό  και στη συνέχεια η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου