28.9.19

Γεωργούτζος: «Ανεπιθύμητος ο τηλεστάρ δημοσιογράφος» στο Αιγάλεω!

Η Football League κάνει πρεμιέρα το σαββατοκύριακο (28-29/9) με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, καθώς ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα και το Αιγάλεω την Καλαμάτα.

Σαφώς ο δεύτερος χρονικά αγώνας θυμίζει κάτι από Α’ εθνική, όμως, θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία οπαδών του Σίτι.
Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε πως απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων της «μαύρης θύελλας» στο αγώνα της Κυριακής στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το υστερόγραφο της ΠΑΕ.
Στο Αιγάλεω χαρακτηρίζουν ως ανεπιθύμητο τον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούτζο και ουσιαστικά τον… καλούν να μην βρεθεί στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:

«Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ενημερώνει ότι απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Σ. Η Καλαμάτα καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 – Π.Α.Ε. Π.Σ. Η Καλαμάτα», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-09-2019 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Υ/Γ Ο τηλεστάρ δημοσιογράφος της Μεσσηνίας, που με την επίμονη υποτιμητική αντιμετώπιση του προς την ομάδα μας, να ξέρει ότι είναι Ανεπιθύμητος στο Αιγάλεω».


 sportime.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου