26.9.19

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Δύο νέα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για όλους

ΔΥΟ (2) ΝΕΑ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ
  • NEW MEDIA ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ.
  •  
    Το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων τόσο των εργαζομένων στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα όσο και των επαγγελματιών και επιχειρηματιών όλων των επαγγελματικών κατηγοριών, προσφέρει φέτος για πρώτη χρονιά δύο καινοτόμα, σύγχρονα και στοχευμένα εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα για όλους:
    1. ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ
    NEW MEDIA ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    Στοχευμένο εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα για γυμναστές, στελέχη αθλητικών οργανισμών και φορέων, αθλητικούς συντάκτες και στελέχη της αθλητικής επιχειρηματικότητας.
    Παρέχεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως
    με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης
    , ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να μελετά τις ημέρες και τις ώρες που τον διευκολύνουν. Είναι ετήσιας διάρκειας (39 εβδομάδες, 325 ώρες, 13 ECTS). Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 15/10/2019.
    Το πρόγραμμα παρέχει μοριοδότηση
    για την κατάταξη στους πίνακες διορισμών/προσλήψεων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση βάσει του ν. 4589/2019 άρθρο 57, καθώς και για την κατάταξη στους πίνακες επιλογής στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βάσει του ν. 4547/2018 άρθρο 21.
    Επίσης, παρέχεται μοριοδότηση, όπου προβλέπεται από τις προκηρύξεις, για την πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα προγράμματα «άθληση για όλους” σε Περιφέρειες , Δήμους, Δήμους κ.α. (Υπ.Απ. ΦΕΚ 1774-17-6-2016 τ.Β')".
     
    Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος:
    https://sportcommunication.uop.gr
     
    2.
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ.
    Το πρόγραμμα είναι δομημένο στην βάση δύο κατευθύνσεων
    , ώστε ο εκπαιδευόμενος να επιλέξει την κατάλληλη κατεύθυνση για τον ίδιο, έχοντας ως γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του εργασιακού του περιβάλλοντος. Οι δύο κατευθύνσεις που προσφέρονται είναι οι εξής :
    • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ
    • .
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ
  • DIGITAL MARKETING.
    Το πρόγραμμα παρέχεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως, ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να μελετά τις ημέρες και τις ώρες που τον διευκολύνουν. Είναι ετήσιας διάρκειας (36 εβδομάδες, 475 ώρες συνολικός φόρτος εργασίας, 19 ECTS).
    Το πρόγραμμα παρέχει μοριοδότηση
    για την κατάταξη στους πίνακες διορισμών/προσλήψεων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση βάσει του ν. 4589/2019 άρθρο 57 και για την κατάταξη στους πίνακες επιλογής στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βάσει του ν. 4547/2018 άρθρο 21.
    Επίσης παρέχονται έως 6 μόρια για προσλήψεις εκπαιδευτών των ΙΝΕΔΙΒΙΜ.
    Δεκτοί γίνονται απόφοιτοι τριτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
    Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
    Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος:http://digitalcommunication.uop.gr.
     
    Οι εγγραφές και για τα δύο προγράμματα θα διαρκέσουν μέχρι τις 11/10/2019 και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει διαθέσιμη στις ιστοσελίδες των δύο προγραμμάτων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
    Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 15/10/2019.
    Επιστημονική Υπεύθυνη : Παναγιώτα Ι. Αντωνοπούλου
    Αν. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

    Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. 

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ;

    ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αρχειοθήκη ιστολογίου