5.12.19

ΒΙΝΤΕΟ - Στη φυλακή καθηγήτρια που έκανε σεξ με τον 15χρονο κολλητό του γιου της

Από την αστυνομία της πολιτείας Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συνελήφθη μια καθηγήτρια ειδικής αγωγής, με την κατηγορία ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με 15χρονο μαθητή, για περισσότερο από 1 χρόνο, με το ζευγάρι να κάνει σεξ ακομη και στο αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 40χρονη Σούζαν Γουέντελ ξεκίνησε τη σεξουαλική σχέση με το φίλο του γιου της, έπειτα από αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου που είχαν παρακολουθήσει μαζί.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η 40χρονη καθηγήτρια είχε κάνει πολλές φορές σεξ με τον 15χρονο φίλο του γιου της, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι σύμφωνα με τον νεαρό μαθητή ήταν μεθυσμένος, με την καθηγήτρια να επιμένει να του αναφέρει ότι ήταν λάθος να συνευρίσκονται.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, καθηγήτρια και μαθητής έκαναν συχνά σεξ στο σπίτι της 40χρονης, στο αμάξι της, αλλά και στο σπίτι του 15χρονου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής προσφέρθηκαν να επιβεβαιώσουν με τις μαρτυρίες τους την σεξουαλική σχέση της 40χρονης καθηγήτριας με τον 15χρονο φίλο του γιου της, σχέση που φαίνεται να διήρκησε περισσότερο από ένα χρόνο.
Κάποιοι, μάλιστα, ανέφεραν ότι είχαν δει και ερωτικά μηνύματα που έστελναν ο ένας στον άλλο. Κάποιος τους είχε δει να φιλιούνται και άλλος μάρτυρας ανέφερε ότι ο 15χρονος μαθητής τού είχε δείξει γυμνές φωτογραφίες της 40χρονης καθηγήτριας ειδικής αγωγής στο κινητό του τηλέφωνο.
Δείτε το βίντεο:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου