7.12.19

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται πλέον η πρωτεύουσα της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με την διαδοχική φωταγώγηση των δέντρων σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις με την ελπίδα να τονωθεί η αγορά.

 Στις 7.30 φωταγωγήθηκε από τον εμπορικό σύλλογο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της αγοράς με μουσική και ευχές από το συμβούλιο του σωματείου με τον πρόεδρο κ. Τερζή να εύχεται καλές γιορτές σε κατοίκους και επισκέπτες προσκαλώντας τους να έρθουν για διακοπές. Ευχές απεύθυνε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Γιώργος Τσαλτας. 

Στις 8 στη κεντρική πλατεία άναψε από τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη το δέντρο του δήμου παρουσία αιρετών ενώ υπήρχε γευσιγνωσία από σπουδαστές που φιλόξενα πρόσφεραν εδέσματα. 

Ο δήμαρχος υποσχέθηκε να εμπλουτιστούν οι εκδηλώσεις από την επόμενη χρονιά, επαναλαμβάνοντας ότι αγαπά την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ και τον κόσμο που τον στηρίζει ώστε να είναι ο δήμαρχος που θα ανάψει το δέντρο της ελπίδας για το τόπο. Η φιλαρμονική της πόλης υπό τον αρχιμουσικό κ. Κτενά ήταν παρών και στις δυο εκδηλώσεις προσφέροντας κέφι και μουσική ενώ σπουδαστές από ΙΕΚ προσέφεραν γλυκά στη πλατεία.  

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου