6.12.19

Διαζύγιο στον έρωτα δύο υφυπουργών

Όπως αποκαλύπτει με πρωτοσέλιδό δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso "Τίτλοι τέλους" όπως φαίνεται «έπεσαν» στο  love story δύο κυβερνητικών στελεχών. Της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Η σχέση τους γεννήθηκε προεκλογικά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όταν εκείνος ήταν βουλευτής και εκείνη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
 Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στην ορκωμοσία της κυβέρνησης στις 11 Ιουλίου 2019, όταν προσήλθαν μαζί στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ μόνο κοντινά και πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα ήξεραν ότι η ωραία υφυπουργός Εργασίας και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης. Μάλιστα  είχαν πάει μαζί στη ΔΕΘ και έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, πιστεύουν ότι η επιθυμία της Δόμνας Μιχαηλίδου για προβολή τον ενοχλούσε αρκετά. 
Οι συχνές δημόσιες εμφανίσεις της υφυπουργού και οι απόψεις της,  καθώς και κάποιες δηλώσεις της, έκαναν τον συνάδελφό της υφυπουργό να απομακρυνθεί και σε δημόσιο και σε προσωπικό επίπεδο.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε την τελευταία της κοσμική εμφάνιση, (χωρίς να συνοδεύεται από τον Γιάννη Κεφαλογιάννη), στο γάμο της Αναστασίας Καίσαρη (κόρη γνωστού κοσμηματοπώλη) την οποία πάντρεψε φορώντας μια ολόχρυση μάξι τουαλέτα. Η απουσία Κεφαλογιάννη συζητήθηκε στους κοσμικούς κύκλους. Αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί μεταξύ των δύο κυβερνητικών στελεχών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου