12.12.19

ΦΩΤΟ : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Εικόνες παρακμής πίσω από την βιτρίνα ..

ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ !

Μην ενθουσιάζεσαι από ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο.
Να μην βλέπεις μόνο τη βιτρίνα… η αλήθεια κρύβεται πάντα πίσω από αυτήν! 

Πάντα να τραβάς την κουρτίνα…
 
 Η Καλαμάτα , τα τελευταία χρόνια, τράβηξε μπροστά της μια όμορφη και φανταχτερή κουρτίνα! 


Και αυτό, όσοι έχουν μάθει να βλέπουν πίσω από την κουρτίνα, τους πληγώνει γιατί είναι αντιμέτωποι με τη θλιβερή πραγματικότητα της ...άλλης πόλης.


Γινόμαστε καθημερινα αποδέκτες του marketing  που γίνεται από τους φορείς του τοπικού  τουρισμού  για να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και γενικά από όλο τον πλανήτη στη πόλη της Καλαμάτας.


Κοροϊδεύουμε τον τουρίστα για να γεμίσουμε τις τσέπες μας και δε δίνουμε καμία σημασία στις γειτονιές και  στο ιστορικό κέντρο  της πόλης . 


Η δημοτική αρχή ενώ εισπράττει εκατομμύρια από δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, κτλ. αποδεικνύεται  ανίκανη  να αποκαταστήσει τις καταστροφές  που έχουν προκληθεί από βάνδαλους επί 10 μήνες στον πεζόδρομο της οδού Κουτσομητοπούλου  στο ιστορικό κέντρο Καλαμάτας παρά τα κατά καιρούς δημοσίευματα και τις οχλήσεις που δέχεται.


Τις νύχτες η κατάσταση είναι προβληματική για κατοίκους και επισκέπτες επικρατει απόλυτο σκοτάδι και οι γωνίες οικιών γίνονται δημόσια ουρητήρια με ορατό τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία .


Οι στύλοι φωτισμού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς τα γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια έχουν καλυφθεί από κώνους οδικής σήμανσης με πιθανό κίνδυνο   ηλεκτροπληξίας για τους

διερχόμενους 

Καλαμάτα κοι της δημοτικής αρχής δεν είναι μόνο η βιτρίνα της πόλης .
Καλαμάτα είναι είναι η κάθε γειτονιά το κάθε σπίτι  της πόλης που συνεισφέρει εξίσου οικονομικώς  (με τίς βιτρίνες που έχετε επιλέξει) για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαθά της τοπικής μας εξουσίας .
Β.Μ




ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου