13.12.19

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

Καλού-κακού φυλάξτε και το νησί της λίμνης των Ιωαννίνων μη βγάλουν οι Τούρκοι κανένα ερευνητικό σκάφος έκει πάνω... 
Και μην αρχίζετε τα διθυραμβικά , ότι η Ευρώπη απομόνωσε την Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνώρισαν τη σφαγή των Αρμενίων! 
Αν ήθελαν πραγματικά να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ,θα κατέβαζαν όλο το στόλο τους, Γάλλοι και Ιταλοί και κανένα αεροπλανοφόρο οι αμερικανοί να πλέει από το Καστελόριζο μέχρι την Κρήτη.. 
Αλλά από ότι καταλαβαίνω αυτοί με τα πετρέλαια, λειτουργούν όπως οι ενοικιαστές στα διαμερίσματα. 
Να μας φτιάξεις το θερμοσίφωνα, να βάψεις και το σπίτι, να αδειάσεις και το βόθρο ,και να πεις και στους απέναντι να μη μας ενοχλούν.. αμα θέλεις να παίρνεις ενοίκιο! 
Βρε ποια Ευρώπη και ποια Ελλάδα, όταν έχουμε γεμίσει τη χώρα με τουρκικά πλυντήρια ,κουζίνες, αυτοκίνητα,μπρίζες, φουντούκια και τηλεοπτικά σήριαλ!! 
Για χαϊβάνια μας περνάτε, ότι τάχα εμείς στείλαμε μήνυμα στην Τουρκία, και τους κάηκε ο μπακλαβάς στο φούρνο; 
Εντάξει ανάψτε τα λαμπάκια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, βάλτε και τα παιδιά σας να φωτογραφηθούν με αυτό το χοντρό το Santa Claus, κι άμα βγει κανένα ερευνητικό σκάφος των Τούρκων στη Μεσσήνη ( Νησί).. κάντε ότι μας λέγανε και με τους ληστές, άμα μπούνε στο σπίτι ..Κάντε ότι κοιμάστε….. 
Την υφαλοκρηπίδα μας θα γαργαλήσουν και θα φύγουν! 
Ομως το τραγελαφικό είναι άλλο, μία Ευρώπη που ψάχνει να απαλλαγεί από τα πετρέλαια και δήθεν μας λέει ότι θέλει να γίνει ουδέτερη κλιματολογικά ,εμείς πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας για τα πετρέλαια; Και τι σοι πετρελαιάδες είμαστε εμείς ;με 1,10 το πετρέλαιο θέρμανσης ; 
Έλα ντε;;;

Θοδωρος Γαλανοπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου