29.1.20

ΦΩΤΟ - Γυναίκα υποστηρίζει πως καθυστέρησε να επιβιβαστεί σε πτήση, λόγω τολμηρής ενδυμασίας

Γυναίκα υποστηρίζει πως ταλαιπωρήθηκε κατά την επιβίβασή της σε πτήση αεροπλάνου, επειδή οι υπεύθυνοι θεώρησαν... τολμηρή την ενδυμασία της.
Το ότι οι ΗΠΑ έχει έναν μεγάλο αριθμό πουριτανών και politically correct ανθρώπων είναι λίγο – πολύ γνωστό στους περισσότερους. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις αυτός ο πουριτανισμός φαίνεται πως επικαλείται για πράγματα που δεν θα έπρεπε.
Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και το περιστατικό μιας γυναίκας, η οποία υποστηρίζει πως δεν της επιτράπηκε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, επειδή το ντεκολτέ της ήταν τολμηρό.

«Καθώς προσπαθούσα να επιβιβαστώ, μου ζητήθηκε από τον υπεύθυνο της πύλης να σταθώ στο πλάι. Σε εκείνο το σημείο, δεν μου είχε δοθεί κάποια ένδειξη για ποιο λόγο σταμάτησε η επιβίβασή μου, εκτός από το dress code» έγραψε στο διαδίκτυο η γυναίκα από το Κολοράντο, η οποία χρησιμοποιεί το ιντερνετικό Andrea Worldwide.
«Μέχρι εκείνο το σημείο, μου είχε επιτραπεί να κάνω τσεκ ιν, να περάσω από τον έλεγχο ασφάλειας και με είχαν υποδεχθεί και στο σαλόνι αναμονής. Και όμως, κατά το τελικό στάδιο επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, έπρεπε να υποστώ την παρενόχληση από κάποιον που αποφάσισε πως η ενδυμασία μου είναι υπερβολικά τολμηρή και αποτελούσε περισπασμό στη δουλειά του» έγραψε η γυναίκα.
Η εν λόγω κυρία υποστηρίζει πως οι υπεύθυνοι της πύλης δεν της εξήγησαν απευθείας τους λόγους που την σταμάτησαν αλλά την ανάγκασαν να περιμένει 20 λεπτά μέχρι ένας προϊστάμενος να έρθει και να της πει πως η μπλούζα της ήταν «πολύ αποκαλυπτική» συνεχίζοντας με απολογία και προσφέροντας της 100 δολάρια για έξοδα ταξιδίου.
Αν και τελικά η Andrea Worldwide επιβιβάστηκε την τελευταία στιγμή, δηλώνει πως «ενοχλήθηκε» σύμφωνα με το δίκτυο Fox Business.
Εκπρόσωπος της εταιρίας United Airlines έχει δηλώσει πως η εταιρία επιθυμεί να επικοινωνήσει με τη γυναίκα «ώστε να διαπιστωθεί καλύτερα τι έχει γίνει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου