10.3.21

Επεισόδια Ν. Σμύρνη -Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Μη φοβάστε, θα αντέξω»

Στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός της ομάδας Δράση φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ και η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, o 27χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, λέγοντας «μη φοβάστε, θα αντέξω».
Είπε, επίσης, πως αυτό που τον έσωσε από τα χτυπήματα και δεν είχε κάτι χειρότερο είναι το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο-απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Ήθελαν να σκοτώσουν αστυνομικό», είπε χαρακτηριστικά.
Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά συμπλήρωσε πως ήταν μια άναδρη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού και οι δράστες πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Εντωμεταξύ, από τα χθεσινά επεισόδια άλλοι 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
Πηγή: skai.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου