10.3.21

Τροφές για τα ζώα και το πλήρωμα στο Elbeik

Τόννους ζωοτροφών για τα βοοειδή και τα άλλα ζώα που μετέφερε καθώς και νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα για το πλήρωμα παρέλαβε τελικά το πλοίο "Elbeik". Ακολούθησε απολύμανση στα σκάφη (λάντζες) μεταφοράς των εφοδίων.
Όπως είναι γνωστό από χθες το πλοίο, που μεταφέρει 1.700 βοοειδή, προσέγγισε για τον ανεφοδιασμό του σε ζωοτροφές και τρόφιμα για ανθρώπινη κατανάλωση και έμεινε αροδο (ανοικτά από το λιμάνι). Το Elbeik
Η υπηρεσία Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας είχε ενημερωθεί εγγράφως από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων βιοασφάλειας κατά την παραλαβή των εφοδίων. Η υπηρεσία αυτή επέβλεψε την διαδικασία παραλαβής των εφοδίων, η οποία ολοκληρώθηκε ώρες αργότερα
Την διαδικασία παρακολούθησαν, από το λιμάνι, ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος μαζί με τον κεντρικό λιμενάρχη Καλαμάτας αντιπλοίαρχο Νικόλαο Γιαννουλάτο.
Το πλοίο παρέλαβε, ειδικότερα, περίπου 57 τόννους ζωοτροφών καθώς και νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα για το πλήρωμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ακολούθησε απολύμανση στα σκάφη μεταφοράς των εφοδίων (λάντζες), πάντα με την επίβλεψη της κτηνιατρικής υπηρεσίας.
Το Elbeik θα παραλάβει τώρα καύσιμα απο βάση στην Κρήτη. Γύρω στις 3 το πρωί έπλεε ανοικτά της Κορώνης αφήνοντας τον Μεσσηνιακό Κόλπο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου