11.3.21

Ο κουβάς, στην κρυψώνα, ήταν ...τρύπιος

Μέσα σε ένα βαρέλι είχε κρύψει τα χρήματά της και νόμιζε ότι θα ήταν η πιο ασφαλής και σίγουρη λύση. Ωστόσο βρέθηκε μπροστά ...σε έκπληξη.
Μια απίστευτη καταγγελία για κλοπή ενός τεράστιου χρηματικού ποσού που ήταν κρυμμένο μέσα σε ένα… βαρέλι στην αποθήκη μιας ηλικιωμένης στα Φάρσαλα, διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος!
Αντί να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό ύψους 250.000 ευρώ, η 84χρονη συνταξιούχος προτίμησε να το τοποθετήσει σε δύο μεταλλικά κουτιά που τα έκρυψε μέσα στο βαρέλι!
Όπως κατήγγειλε, την περασμένη εβδομάδα ζήτησε από ένα έμπιστό της πρόσωπο να πάρει τα κουτιά και να της τα φέρει. Όμως, μέσα υπήρχαν μόνο… 30.000 ευρώ!
Η ηλικιωμένη έπαθε σοκ, αλλά έτρεξε αμέσως στο τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση κατά του ανθρώπου που της έφερε τα δύο μεταλλικά κουτιά, υποστηρίζοντας ότι αυτός έκλεψε τα υπόλοιπα 220.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Eλευθερία» της Λάρισας, ο ύποπτος αρνείται κάθε σχέση με την κλοπή και η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου