9.3.21

Την Τετάρτη10 Μαρτίου 2021 στις 5μμ θα ακουστεί για πρώτη φορά φέτος το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2021. Τίτλος «Last Dance» (δηλαδή τελευταίος χορός) και ερμηνεύτρια τη Στεφανία Λυμπερακάκη – Stefania
Γεννημένη στην Ουτρέχτη από Έλληνες γονείς στις 17 Δεκεμβρίου 2002 έχει γίνει ευρύτερα γνωστή ως Stefania. Το 2016, εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision και κατέλαβε την 8η θέση. Στην ηλικία των 9 ετών, συμμετείχε στο The Voice (για παιδιά) της Ολλανδίας και έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες.
Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του ERTFLIX.
Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του «Last Dance» έχει αρχίσει. Υπενθυμίζεται πως το τραγούδι είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade, σε στίχους της Sharon Vaughn, ενώ την καλλιτεχνική εμφάνιση υπογράφει ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας. Όπως είπε πρόσφατα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, κατά κύριο λόγο το φιλμάκι έχει γυριστεί με πολλά εφέ, ενώ δεν λείπουν και τα εξωτερικά γυρίσματα, όπως στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών, το ξενοδοχείο Hilton και αλλού. Στο σενάριο του βίντεο κλιπ, η Stefania παρουσιάζεται ως μια σέξι και δυναμική diva με ονειρική διάθεση. Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 θα φιλοξενηθεί στις 18, 20 και 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ, με την Ελλάδα να συμμετέχει στον β' ημιτελικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου