4.9.11

Γιατί η Ελευθερία χτυπά τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Πελοποννήσου;

Το Newsmessinia ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ το παρακάτω άρθρο από το www.report24.gr και καλεί την ιδιοκτησία της εφημερίδας αν διαθέτει κάποιο στοιχείο χρηματισμού ηλεκτρονικού ΜΜΕ να βγεί ευθαρσώς να το καταγγείλει διαφορετικά θα αντιμετωπιστεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ που υπονοεί σαν κοινός λασπολόγος και συκοφάντης !
Έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε θέση !!
Τι ξέρει η «Ελευθερία» που δεν το ξέρουν τα Ηλεκτρονικά Μέσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου; Δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελευθερία το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο πρωτοσέλιδό της πέρα ότι χτυπά τον Τατούλη και την κόρη του Εύη για τις καταχωρήσεις (δεν μας πέφτει λόγος αυτά είναι δικά τους προβλήματα) σηκώνει όμως το δάχτυλο και υπονοεί πως τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Πελοποννήσου τα έχουν πάρει ή είναι πλέον ελεγχόμενα από την Τρίπολη γράφοντας τα εξής: “Δεν ξέρουμε πως έχει «καθαρίσει» με τα ηλεκτρονικά Μέσα αλλά τα έντυπα επιχειρεί να τα ελέγξει μέσω της κατανομής των καταχωρήσεων” Λοιπόν επειδή στα χωράφια του χαρτιού του μελανιού και της κάμερας δεν μπαίνουμε και ούτε έχουμε σκοπό παρακαλούμε τουλάχιστον όσο αναφορά τα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ να είσαστε πιο προσεχτικοί και πιο συγκεκριμένοι. Αν υπάρχουν στοιχεία πως κάποιο ηλεκτρονικό ΜΜΕ της Πελοποννήσου τα έχει πάρει για να «καθαρίσει» ο Περιφερειάρχης τότε το email μας είναι ανοιχτό να μας τα στείλετε. Και μετά έχουνε γνώσει οι φύλακες.
Παρακαλούμε για κάθε ενημέρωση στο info@report24.gr
Από την άλλη μεριά οι πληροφορίες μας λένε πως σύσσωμοι διαχειριστές portal και bloggers έχουν εναντιωθεί με αυτό το δημοσίευμα καθώς πιστεύουν πως η Ελευθερία θέλει να τους εμπλέξει σε παιχνίδια που δεν έχουν σχέση και οι συνέπειες δεν ξέρουμε ποιές θα είναι. Όχι άλλα τέτοια λάθη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου