10.9.11

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε επίσημα τον 26χρονο μπακ Λεονάρντο


ME την απόκτηση του Λεονάρντο συμπληρώθηκε το καρέ των Βραζιλιάνων στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, στο οποίο ήδη υπήρχαν οι Λίνο, Ετο και Σπαντάτσιο. Ο 26χρονος αριστερός μπακ, που ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό και ένα στην Ιντερνασιονάλ, όπου δεν μπόρεσε να προσφέρει λόγω ενός τραυματισμού του στον αστράγαλο, συμφώνησε να αγωνιστεί στον «δικέφαλο του Bορρά» μέχρι τον Ιανουάριο με ελάχιστες απολαβές και αν πείσει με την απόδοσή του τότε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους.
«Hρθα με προσδοκίες ότι θα κάνω ένα μεγάλο πρωτάθλημα και θα πάρω έναν τίτλο», δήλωσε κατά τη χθεσινή παρουσίασή του ο Λεονάρντο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Γουστάρουν πολύ την ομάδα. Δίνουν ενέργεια και δύναμη».
Στα αγωνιστικά, τρεις απουσίες μετράει ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» (19:30, NOVASPORTS-2) για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αθανασιάδη, Τσιρίλο και τον τιμωρημένο Γκαρσία, ωστόσο υπολογίζει τόσο στον νεοαποκτηθέντα Σπαντάτσιο όσο και στους Λαζάρ, Φωτάκη και Κοντρέρας, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου