7.9.11

Δήλωση-βόμβα από Χατζηγάκη: "Να βάλουμε όλοι πλάτη στα μέτρα"

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που έκανε την Τετάρτη ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ και πρώην υπουργός Σ. Χατζηγάκης υπεραμυνόμενος της συνεννόησης μεταξύ των δυο κομμάτων εξουσίας.
Ο βουλευτής ζήτησε από τη ΝΔ και τη σημερινή της ηγεσία να «βάλει πλάτη» και να στηρίξει την κυβέρνηση για να βγει η χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με την κεντρική στρατηγική του Αντ. Σαμαρά.
«Σε μια χρονική στιγμή που δοκιμάζεται η χώρα και η ηθική της υπόσταση στο εξωτερικό, θεωρώ ότι όλοι, και η ΝΔ κυρίως, θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από το εθνικό αδιέξοδο που μας οδήγησε η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, προκαλώντας αίσθηση.
Από την ηγεσία της ΝΔ δεν υπήρξε καμία αντίδραση παρότι είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έχει απορρίψει κατηγορηματικά τις εκκλήσεις για συναίνεση. Κύκλοι της λεωφόρου Συγγρού έλεγαν απλώς ότι δεν ασχολούνται.
Η δήλωση του κ. Χατζηγάκη έγινε μία μόλις ημέρα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις διαρθρωτικές αλλαγές και ενώ το βράδυ ο κ. Σαμαράς παραθέτει δεξίωση στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου