8.9.11

Κορομηλά κατά πάντων μέσω... Facebook!

"Ορεξούλες" είχε βραδιάτικα η Ρούλα Κορομηλά, που άνοιξε το Facebook της και ξεσάλωσε!
Έτσι λοιπόν, χωρίς λόγο και αφορμή, η παρουσιάστρια έπεσε σε ένα ιντερνετικό παραλήρημα χωρίς προηγούμενο:
«Πότε επιτέλους θα καταλάβετε κάποιοι ότι η κακοήθεια… το μένος και η παραπληροφόρηση για συναδέλφους σας δεν πείθει κανέναν πια..!Πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι σε μια εποχή ασαφή και πολύ δύσκολη γενικά… οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό.. συμπάθεια και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας;;;Πού και πώς διάολο σκαρφίζεστε αυτές τις αηδίες…(για να μην πω χειρότερα)», ήταν η πρώτη της ανάρτηση.
Και συνέχισε το διαδικτυακό κατεβατό της: «Αν κάποιος δικαιούται να μιλάει για τηλεόραση…(όσο κι αν δεν σας αρέσει) για την πορεία… εξέλιξη!!! κατάντια ή απαξίωση της, είμαι και εγώ!!! Και όταν αποφασίσω και θέλω να μιλήσω, σίγουρα τα επιχειρήματα μου θα είναι ακλόνητα… αδιάψευστα… ωμά πέρα για πέρα ειλικρινή…!!!Α… και “Χρόνια Πολλά” μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με θέα ιδανική αλλά και τρομαχτική…!!!!»
Μην βιάζεστε, έχει κι άλλο: «Το μεγαλείο μιας παρουσιάστριας επίσης, είναι να χαίρεται με τις επιτυχίες των συναδέλφων που φέρει την ευθύνη των εκπομπών τους… να τους κατευθύνει σωστά… να τους στηρίζει… να τους καλύπτει… να φροντίζει να είναι πρώτοι σε τηλεθέαση και να λυπάται πολύ… μα πάρα πολύ όμως όταν κάτι πάει στραβά…! Αυτά, προς το παρόν…!»
Πολύ συγχυσμένη μας φάνηκε η Ρούλα που παραλίγο να πιαστεί ιντερνετικά «μαλλί με μαλλί» με μια χρήστρια η οποία της έγραψε: «Δηλαδή η Κορομηλά είναι 21 χρονών όπως γράφει στο προφίλ; Είσαι 21; Απάντησε. Είναι το profile fake; Καλά… γράψτε στη Φιλιππινέζα της!», με την Ρούλα να της ανταπαντά μετά από ώρα: «Δεν μου αρέσει να με διατάζουν…! Αυτή τη στιγμή είμαι 65…»
Στο παραλήρημα της έσπευσαν πολλοί να τη ρωτήσουν ποιος την πείραξε, με την Ρούλα να λέει όλο νόημα: «Κανένας δεν μπορεί να με πειράξει…! Γενικά αναφέρομαι…!»
Τι θέλει να πει η παρουσιάστρια- «ποιήτρια» δεν ξέρουμε… αν κρίνουμε πάντως από τις πολλές τελίτσες και τα εξίσου πολλά θαυμαστικά, κάποιος ή κάποιοι πρέπει να την σύγχυσαν πολύ…! Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο νυχτερινό ξέσπασμα…
: star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου