7.9.11

Νοσοκομείο Καλαμάτας - Στάλθηκε η διακήρυξη για τον Αξονικό τομογράφο !

Στάλθηκε σήμερα για δημοσίευση η περιληπτική διακήρυξη για την προμήθεια ενός Αξονικού Τομογράφου, προϋπολογισμού 450.000,00 συμπ. ΦΠΑ, με ημερομηνία διενέργειας την 01.11.2011.
Επίσης γίνεται γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα δημοσιεύεται και η περιληπτική διακήρυξη για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (μαστογράφος, οπτικός τομογράφος κ.λ.π) προϋπολογισμού 680.000,00 €.
Στο παρακάτω διάγραμμα αποτυπώνεται με ακρίβεια η φάση στην οποία βρίσκεται κάθε έργο που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της, στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού ΕΣΠΑ 2007-2013.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος και τα μέλη του Δ.Σ θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σ’όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου που συνέβαλλαν και συμμετέχουν ενεργά στην ωριμότητα, την ένταξη και την υλοποίηση όλων των παρακάτω στοχευμένων έργων (Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας, Τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Διοικητική Υπηρεσία)
Ταυτόχρονα θέλουν να ευχαριστήσουν την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, και τους Δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Πύλου που με το επιστημονικό τους προσωπικό βοήθησαν ουσιαστικά στην ωριμότητα των έργων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου