8.9.11

Βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία θα καταγράφει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.
Αναλυτικότερα, στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια του νομού θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 32 βαθμών Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 30 βαθμών Κελσίου.
Αίθριος καιρός προβλέπεται σε Μακεδονία και Θράκη και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 32 βαθμών Κελσίου.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το πρωί στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 33 βαθμών Κελσίου.
Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε Κυκλάδες και Κρήτη και μόνο στη βόρεια Κρήτη θα καταγραφούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 27 βαθμών Κελσίου, αλλά στην Κρήτη θα φθάσει τους 31 βαθμούς.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με βοριάδες 4-6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 31 βαθμών Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου