15.10.11

Ταξιττζης ...Εκλεψε iPhone για να το χαρίσει στην ερωμένη του !!

Ένα απίστευτο περιστατικό απασχόλησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πάτρας πριν από μερικές ημέρες! Πρωταγωνιστής Πατρινός ταξιτζής (με «παρελθόν» στην αστυνομία), η ερωμένη του (διατηρούσε και εξωσυζυγική σχέση) και... γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών!
Ο ταξιτζής επισκέφθηκε με την αγαπημένη του το κατάστημα και εμφανιζόμενος ως «άρχοντας», της πρότεινε να κάνει «έρευνα αγοράς» στις συσκευές κινητών τηλεφώνων! Την είχε πάρει... αγκαζέ, και έκανα βόλτα στο κατάστημα με τα βλέμματα στραμμένα στις συσκευές. Η νεαρή σύντροφός του κατέληξε σε iPhone και εκείνος επέμενε ότι θα έπρεπε να διαλέξει... και το χρώμα! Και αφού κατέληξε στο λευκό, της δήλωσε πως... σύντομα θα το έχει!
Μόνο που ο ταξιτζής δεν είχε κατά νου να το αγοράσει αλλά... να το κλέψει! Μετά από ώρες ξαναμπήκε στο κατάστημα «εντόπισε» τη συσκευή και την έβαλε στην τσέπη! Μόνο που λογάριαζε χωρίς την αστυνομία! Από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο ερωτευμένος κλέφτης αναγνωρίστηκε και η σύλληψή του ήταν θέμα ωρών! Και αυτό γιατί, όπως αναφέραμε παραπάνω, ήταν ήδη γνωστός στην Ασφάλεια από παλαιότερες «υποθέσεις»! Τον βρήκαν, τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, αλλά δεν παρέδιδε την κλεμμένη συσκευή! Με τα πολλά... τους αποκάλυψε όλη την ιστορία! Είχε ήδη προλάβει να «χαρίσει» το iPhone στην ερωμένη του και ξεκαθάρισε... πως δεν πρόκειται να τους πει ποια είναι, αλλά ούτε πως θα μπορούσε... να της ζητήσει το κινητό πίσω! Έτσι, «χρεώθηκε» την κλοπή αλλά και τη διαδικασία... αποζημίωσης της εταιρείας για την κλεμμένη συσκευή. Δεν αποκλείεται ο ταξιτζής να φοβόταν και για τη... σύζυγό του, καθώς αν μάθαινε τι είχε κάνει, δεν αποκλείεται να τον περίμενε με τον... πλάστη στο σπίτι!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου