13.10.11

Επανέρχεται από αύριο η κακοκαιρία σε όλη την Χώρα !

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένεται, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, από αύριο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και από αργά το βράδυ σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.
Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 13 έως 25 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 24 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.
Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα δυτικά τμήματα του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.
Το Σάββατο προβλέπεται κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικολί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ και στα ανατολικά Β-ΒΑ 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Την Κυριακή δεν αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού στη χώρα, αλλά τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα παρουσιάσει σταδιακή ύφεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου