" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.10.11

Εμφανίστηκαν στη Γ' ΔΟΥ Πατρών οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής !!

Τις 4 μετοχές που είχε υποσχεθεί να δωρίσει στην Ελλάδα για να σωθεί η χώρα από το χρέος παρουσίασε χθες στη Γ ΔΟΥ Πατρών ο πατρινός κάτοχός τους Αρτέμης Σώρρος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, μάλιστα ο κύριος Α. Σώρρος ζήτησε και πήρε επίσημο έγγραφο από τη δημόσια οικονομική υπηρεσία για το φόρο δωρεάς που θα πρέπει να πληρώσει ο οποίος με βάση την αξία της μετοχής ξεπερνά τα 16 δις ευρώ. Όπως μάλιστα σχολιάστηκε στην εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ του Μ. Τριανταφυλλόπουλου από τη στιγμή που ο φόρος ΔΩΡΕΑΣ εκτιμήθηκε από τη Γ' ΔΟΥ ότι ανέρχεται στο συγκεκριμένο ποσό, ουσιαστικά το Ελληνικό δημόσιο παραδέχεται ότι η αξία της μετοχής ανέρχεται σε 670 δις ευρώ περίπου.
Να υπενθυμίσουμε ότι με αναγωγή στα σημερινά δεδομένα και με αποτίμηση στην οποία προέβη ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Maryland κ. Θεόδωρος Καρυώτης, η σημερινής αξία μιας μετοχής με εγγύηση σε χρυσό της Τραπέζης της Γαλλίας, ανέρχεται στα 670. δισ. ευρώ.
Η αποκάλυψη έκανε πάταγο. Τα εμπλεκόμενα τραπεζικά ιδρύματα και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών δεν προέβησαν ούτε σε σχόλιο ούτε απάντησαν στα ερωτήματα που θέτει το ρεπορτάζ.
Τα ερωτήματα αυτά είναι αμείλικτα από την στιγμή που ο δικαιούχος, Αρτέμης Σώρρος, έχει δωρίσει 4 από τις μετοχές που διαθέτει στη μη κερδοσκοπική εταιρεία «END» με έδρα την Αθήνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου