12.11.11

Γιαούρτωσαν γνωστό παρουσιαστή !!

Ένα περιστατικό έκανε άνω κάτω το Μοναστηράκι και εν τέλει έγινε η αφορμή να ενώσει δύο «αιώνιους» αντιπάλους της πλατείας. Τους «Φουρτουνάκηδες» και τους «Βροντάκηδες», δηλαδή τους «Θανασάκηδες» και τους «Μπαϊρακταράκηδες».
Δέκα φίλαθλοι μεγάλης ομάδας της πρωτεύουσας, που είχαν έρθει από τη Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, κατέληξαν μετά τον αγώνα στον «Μπαϊρακτάρη» να τρώνε πίτες με γύρο.
Στο διπλανό τραπέζι πήγε και κάθισε γνωστός τηλεπαρουσιαστής μαζί με ένα φίλο του, των οποίων τα βλέμματα – σύμφωνα με μαρτυρίες – έπεσαν αδιάκριτα σ’ έναν φίλαθλο που φορούσε περικεφαλαία.
«Τι κοιτάς, ρε; Από το δικό σου φαγητό τρώμε;» είπε ο φίλαθλος αγριεμένος, απευθυνόμενος στον γνωστό παρουσιαστή.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον παρουσιαστή όταν κοίταξε επίμονα και το δεύτερο της παρέας, που φόραγε και εκείνος περικεφαλαία στο κεφάλι του.
«Θα μας αφήσεις, ρε μεγάλε, να φάμε; Δεν μας το πληρώνεις εσύ!» είπε ο δεύτερος, άνοιξε την πίτα από το σουβλάκι και την κόλλησε στο πρόσωπο του παρουσιαστή.
Επικράτησε ένας μικρός πανικός και τόσο ο παρουσιαστής όσο και ο φίλος του έφυγαν τρέχοντας για να γλιτώσουν τα χειρότερα.
Με τον ντόρο που έγινε, όλοι ζύγωσαν να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στο σημείο πλησίασε και ο κύριος Θανάσης, ο άσπονδος «φίλος» του Μπαϊρακτάρη και ιδιοκτήτης της απέναντι ψησταριάς.
Όταν δε του είπαν ποιος παρουσιαστής ήταν, προσφέρθηκε να κεράσει δέκα μπύρες τους φιλάθλους, κι ας κάθονταν και στου Μπαϊρακτάρη.
Στην υγειά μας, λοιπόν, και στη… σειρά μας! : Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου