21.5.13

Θα " σειστεί " η Κορώνη - Πάρτυ γενεθλίων του Φιλάρετου Καλτσίδη !

Είναι ο πλουσιότερος ομογενής που ζει στη Ρωσία, με εξοχική κατοικία στην Κορώνη με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 6.7 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», συγκαταλέγεται στους  πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ρωσίας. Είναι ο άνθρωπος  που κατάφερε να μεγαλουργήσει  στην Ρωσία μεταμορφώνοντας μια μικρή επιχείρηση τσιμέντου σε κολοσσό, με τη σημερινή επωνυμία Eurocement group.

 Ο λόγος για τον Ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη, ο οποίος  προγραμματίζει πάρτι στο τέλος του μήνα προκειμένου να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του στην καινούργια βίλα του στο Βασιλίτσι Κορώνης .

Καλεσμένοι  στο μεγαλειώδες πάρτι γενεθλίων  που προγραμματίζει αναμένεται να είναι Επιχειρηματικές και Πολιτικές προσωπικότητες από την Ρωσία και την Ελλάδα

Στο αεροδρόμιο Καλαμάτας προβλέπεται κυκλοφοριακή συμφόρηση στον αεροδιάδρομο από τα λίαρ τζέτ που θα καταφθάνουν με τους καλεσμένους του ομογενή δισεκατομμυριούχου.

Το πολυτελές σκάφος του ΖΑΦΕΙΡΑ θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες αγκυροβολημένο ανοικτά της βίλας στην Κορώνη  ενώ ο εορτάζων οικοδεσπότης θα παραθέσει δεξίωση στους καλεσμένους του με μαύρο χαβιάρι και βότκα ενώ η κουζίνα θα περιλαμβάνει φαγητά, τόσο  από τη μεσογειακή όσο και από τη ρωσική κουζίνα

Τα προηγούμενα πάρτυ γενεθλίων που γιόρτασε στην Ελλάδα ήταν στην Σαντορίνη  το 2011 όπου «σείστηκε » η καλντέρα και στην Costa navarino  το 2012  στο οποίο είχε «κλείσει » για τους καλεσμένους του το ….μισό ξενοδοχειακό συγκρότημα !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου