22.8.09

Πρόσληψη 4.200 Επαγγελματιών Οπλιτών.

Ανακοινώνεται το επόμενο διάστημα και νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό αυτών που θα προσληφθούν στα σώματα του Στρατού στους 4.200.

Πρόσληψη 4.200 Επαγγελματιών Οπλιτών. (Προσόντα) Μετά την προκήρυξη που εκδόθηκε τον περασμένο Μάρτιο για την κατάταξη 2.000 Επαγγελματιών Οπλιτών στον Στρατό Ξηράς, σειρά παίρνουν η προκήρυξη για 1.000 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία και άλλες 1.200 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η κατανομή των θέσεων όπως κάθε φορά- γίνεται σε διάφορες ειδικότητες και η επιλογή των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί έπειτα από επιτυχή συμμετοχή τους σε υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες, καθώς και βάσει των προσωπικών συνεντεύξεων που θα διεξαχθούν. Για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στις προκηρύξεις, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως της εκπλήρωσης ή μη των στρατιωτικών υποχρεώσεών τους. Παράλληλα, συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις εφόσον βέβαια υπάρχει θετική εισήγηση από τον τελευταίο διοικητή τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου