30.9.10

Απάντηση της Αντωνίας Μπούζα στην πρόταση της Ντίνας Νικολάκου !

Πριν από τις εκλογές ειτε για την αυτοδιοίκηση ,είτε για την Κυβέρνηση της Χώρας,ο τόπος να μην κυβερνάται ,διότι κάποιοι βιάζονται να απομακρύνουν τους ήδη διοικούντες.
Διάβασα σε μία πρόταση συναδέλφου της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού μας Συμβουλίου προς τον Νομάρχη Μεσσηνίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Δημήτρη Δράκο και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιωτόπουλο, ότι οφείλουν να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους, διότι τάχα εξυπηρετούν λόγω της θέσεώς τους τα εκλογικά τους συμφέροντα και αναρωτιέμαι , τόση πρεμούρα πιά?
Τότε θα έπρεπε αυτό να ισχύει παντού αγαπητή συνάδελφε!! Δηλ. πριν από τις εκλογές ειτε για την αυτοδιοίκηση ,είτε για την Κυβέρνηση της Χώρας,ο τόπος να μην κυβερνάται ,διότι κάποιοι βιάζονται να απομακρύνουν τους ήδη διοικούντες.
Αυτό αγαπητή συνάδελφε στη δημοκρατία το ορίζει μόνο ο λαός και όχι η αχαλίνωτη και βεβιασμένη επιθυμία ορισμένων να βρεθούν στις πόρτες της εκάστοτε εξουσίας.
΄Οταν δε, έχουν δείξει μία υπερβολή και συμπεριφορές ,κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων που τους έταξαν μέχρι σήμερα οι πολίτες ,τότε τα πράγματα οδηγούνται σε επικίνδυνο δρόμο.
Συγκρατηθείτε λοιπόν και να ξέρετε πως την εναγώνια προσπάθειά σας για την επιτυχία που οδηγεί σε εντάσεις και σε έλλειμα πολιτικού πολιτισμού ,την απορρίπτουν οι πολίτες αυτού του τόπου!!!!

Αντωνία Μπούζα
Νομαρχιακή Σύμβουλος
Πρόεδρος Ν.Ε.Τ.Π.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου