" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.9.10

Θετική απάντηση στον Τατούλη από τον Χρ. Μαλαπάνη !

Εδέησαν να βρούν υποψήφιο στο ΠΑΣΟΚ !
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Χρ. Μαλαπάνης μετά τη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ στην Αθήνα με τον Πέτρο Τατούλη συμφώνησε να συμμετάσχει ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας στο ψηφοδέλτιό του το οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είχαν προηγηθεί έντονες πιέσεις από υψηλά ιστάμενο στην κομματική ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ προς τον Χρ. Μαλαπάνη, οι οποίες έκαμψαν τις αντιρρήσεις του και τελικά χθες το πρωί αποφάσισε να είναι υποψήφιος. Σήμερα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα επίσημη ανακοίνωση του κ. Μαλαπάνη με την οποία θα γνωστοποιείται η και επίσημα η κάθοδός του στις εκλογές για την περιφέρεια από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.
Πάντως, αύριο, εκτός απροόπτου, αναμένεται η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος»του κ. Τατούλη στους 5 νομούς της Πελοποννήσου. ΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου