1.10.10

Αξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας μιλούν για τα UFO !

"Tα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα, που κατά τη γνώμη μας δεν είναι γήινα, ενδιαφέρονται για κάποιο λόγο για τα πυρηνικά μας συστήματα". !!
Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010, έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στην οποία έξι πρώην αξιωματικοί της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας μίλησαν για τις προσωπικές τους εμπειρίες από θεάσεις UFO! Αφού διευκρίνησαν ότι όλα τα περιστατικά που καταθέτουν είναι πραγματικά και συνέβησαν τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980, προχώρησαν στην εξιστόρηση των γεγονότων. Σε κάποιες περιπτώσεις παραδέχτηκαν ότι οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση UFO βασίζονται και σε βιβλία, ιστοσελίδες ή σε μαρτυρίες τουλάχιστον 120 υφισταμένων τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους….
Αφού επανέλαβαν τα όσα είχαν ήδη αποκαλύψει σε συνέντευξή τους στον Λάρρυ Κινγκ για πτήσεις UFO πάνω από αμερικανικές και βρετανικές πυρηνικές βάσεις (διαβάστε σχετικά εδώ), στη συνέχεια συμφώνησαν ότι "τα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα, που κατά τη γνώμη μας δεν είναι γήινα, ενδιαφέρονται για κάποιο λόγο για τα πυρηνικά μας συστήματα".
Και συμπλήρωσαν: "H μέχρι τώρα συμπεριφορά τους δείχνει ότι έχουν ειρηνική διάθεση. Θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει ζημιά σε οπλικά μας συστήματα μας, αλλά δεν το έχουν κάνει".
Ειδική αναφορά έγινε και στο περιστατικό του Rendlesham Forest, που έχει μείνει γνωστό ως το "Βρετανικό Ρόσγουελ". Σύμφωνα με τους πρώην αξιωματικούς, το τι ακριβώς έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 27 Δεκεμβρίου του 1980, δεν έχει ποτέ εξηγηθεί επαρκώς!
"Υπήρξαν δεκάδες μαρτυρίες από υπαλλήλους της Πολεμικής Αεροπορίας που ανέφεραν ότι είδαν ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο να αιωρείται μέσα στο δάσος κοντά στην αεροπορική βάση του Suffolk. Yπήρξαν οπτικά ντοκουμέντα ότι ένα βαρύ ιπτάμενο αντικείμενο κατέβηκε στο έδαφος δημιουργώντας τρεις τεράστιες κοιλότητες", είπαν.
Και πρόσθεσαν ότι η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας ήταν ότι "δεν βρήκαμε ποτέ κανένα στοιχείο για εισοδο αεροσκάφους στον εναέριο χώρο μας".
Οσοι περίμεναν "ατράνταχτα ντοκουμέντα" από τους έξι πρωην αξιωματικούς, μάλλον απογοητεύτηκαν! Για άλλους πάλι, οι επώνυμες μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό για θεάσεις UFO, αποτελούν από μόνες τους ντοκουμέντα! PYLES.TV

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου