24.3.11

92 χρονη ..πυροβόλησε 53 χρονο άνδρα γιατί δεν την φιλούσε!

H Ελεν Στόντινγκερ 92 χρόνων ήθελε απλά ένα φιλί, αλλά μετά την άρνηση του 53χρόνουν γείτονά της, η ηλικιωμένη γυναίκα από την Φλοριντα τον στόχευσε με ένα ημι-αυτόματο πιστόλι στο σπίτι του και πυροβόλησε 4 φορές. «Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» δήλωσε ο γείτονάς της Ντουάιτ Μπέτνερ.
Η Στόντινγκερ παρέμεινε στην φυλακή την Τρίτη, μια μέρα μετά αφότου συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση με θανάσιμο όπλο και πυροβολισμό σε κατοικία. Η επόμενη δικάσιμός της έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.
Η 92χρονη γυναίκα γοητεύτηκε από τον άνδρα ο οποίος μετακόμισε έξι μήνες πριν. «Πέταξα τα σκουπίδια για εκείνην, απλά πράγματα που κάνει κάθε γείτονας και αυτή μάλλον θα το παρεξήγησε» δήλωσε ο Μπέτνερ.
Δήλωσε μάλιστα πώς η Στόντινγκερ είχε απειλήσει να τον πυροβολίσει πρόσφατα όταν εκείνος της είπε ότι είχε κοπέλα.
Λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μπέτνερ είχε αντιδικία με την Στόντινγκερ όταν εκείνη ήρθε στο σπίτι του και αρνήθηκε να φύγει, σύμφωνα με μαρτυρίες. «Ήθελα ένα φιλί πριν φύγω». του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Ο Μπέτνερ ήταν στο τηλέφωνο μιλώντας με τον πατέρα του, όταν άκουσε πυροβολισμούς. Μια σφαίρα διαπέρασε το παράθυρο και τον γέμισε με τζάμια.
Η Στόντινγκερ είπε στις αρχές ότι πυροβόλησε το νέο αυτοκίνητο του Μπέτνερ «το οποίο αγαπούσε πάρα πολύ». skai.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου