26.3.11

Πήρε την νίκη στο ..94 η Εθνική μας με 0-1

Συνθέσεις:
ΜΑΛΤΑ (Τζον Μπούτιγκιεγκ): Χάμπερ, Καρουάνα, Μάμο, Σκιμπέρας, Αγκιούς, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μίσφουντ, Μπαζάντα, Τσεμπρί
ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης
Το φιλμ της αναμέτρησης
21.30: Έναρξη του αγώνα...
15' Ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Νίνης βρήκε τον Τοροσίδη στην μεγάλη περιοχή, ο άσος του Ολυμπιακού γύρισε το σώμα του από διαγώνια θέση, το σουτ που δοκίμασε πέρασε άουτ.
23' Γύρισμα του Λυμπερόπουλου στον Νίνη στο ύψος του πέναλτι διώχνουν οι αμυντικοί της Μάλτας το σουτ του νεαρού παίκτης της Εθνικής μας.
45+1' Λήξη του πρώτου μέρους.
46' Σέντρα στην επανάληψη.
46' Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Μακρινή μπαλιά προς τον Σαλπιγγίδη, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε μέσα στην περιοχή όμως από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να παραβιάσει τηγν εστία του Χάμπερ, ο οποίος έδιωξε το σουτ.
55' Δοκάρι Εθνική. Στην εκτέλεση κόρνερ ο Νίνης εβγαλε την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λυμπερόπουλο η κεφαλιά του δεύτερου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Χάμπερ.
64' Ευκαιρία Ελλάδα. Ο Σαμαράς γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή στον Λυμπερόπουλο ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς έδιωξε ο Χάμπερ.
80' Σέντρα του Φετφατζίδη την κεφαλιά έπιασε ο Μήτρογλου ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.
84' Κόκκινη κάρτα στον Παπασταθόπουλο για μαρκάρισμα στον Μπογκντάνοβιτς.
94 Γκόλ του Βασίλη Τοροσίδη. 0-1

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου