26.3.11

Ρώσοι αστρολόγοι – Ο τρίτος παγκόσμιος ….θα ξεκινήσει από το Σότσι !!

Στις 24 Μαρτίου, γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι, σαμάνοι και παραψυχολόγοι, συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις προβλέψεις τους για το εγγύς και απώτερο μέλλον.
"Το φαινόμενο που αποκαλείται παγκόσμια οικονομική κρίση, και η οποία, όπως πιστεύουν, τελειώνει σε λίγο, δεν είναι οικονομική κρίση αυτή καθαυτή. Είναι, απλώς, ένας οιωνός για την επικείμενη κρίση. Η πραγματική οικονομική κρίση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον", όπως δήλωσε ο αστρολόγος Aleksei Kolov, στην έναρξη της συνεδρίασης.
Η πιο εντυπωσιακή αστρολογική πρόβλεψη έγινε από τον Pavel Globa:
"Πολλοί μου επιτίθενται, τώρα, επειδή υποστήριξα ότι η χρονιά αυτή θα είναι πολλά υποσχόμενη και ήσυχη, για τη Ρωσία. Τι είδους ήσυχη χρονιά, λένε, όταν γίνονται τέτοιοι σεισμοί στην Ιαπωνία, αλλά η Ιαπωνία δεν είναι Ρωσία.
Θα υπάρχουν πόλεμοι, φέτος, στον κόσμο, αλλά όλα θα πάνε καλά στη χώρα μας, εκτός από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι θα είναι σκληρό: θα υπάρχουν τρεις εκλείψεις σε κάθε γραμμή του Ιουνίου-Ιουλίου του τρέχοντος έτους και έξι εκλείψεις συνολικά. Είχαμε ένα τέτοιο καταστροφικό έτος, πριν από 20 χρόνια, όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση", είπε, ο αστρολόγος.
Οι εκλείψεις θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα φέτος, προειδοποίησε o Globa . Στις 10 Δεκεμβρίου, θα λάβουν χώρα, ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια. Οι τρομοκράτες, επίσης, θα βάλουν βόμβα, στην τελετή απονομής των Νόμπελ.
Σύμφωνα με globa, φέτος μπορεί να συγκριθεί με το 1939 - το έτος που προηγείται της Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, από τη σκοπιά των αστρολογικών δεδομένων.
Οι συμμετέχοντες, στο συνέδρο, παρουσίασαν, επίσης, την ημερομηνία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο νέος πόλεμος λέγεται ότι θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2014, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.
Είναι επίσης πιθανό ότι ο πόλεμος μπορεί να αρχίσει πέντε ημέρες μετά το τέλος των Αγώνων. Ο Globa δεν είπε σε ποια χώρα, ακριβώς, θα αρχίσει ο Πόλεμος.
Το μόνο που είπε ήταν πως οι επαναστάσεις στην αφρικανική ήπειρο, σιγά-σιγά κινούνται προς την κατεύθυνση της Ρωσίας. Επίσης, μαζικές διαμαρτυρίες θα προκλληθούν στην Κεντρική Ασία.
Σύμφωνα με τον Globa, τέτοια γεγονότα συμβαίνουν λόγω της Μαύρης Σελήνης. Το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στη Λιβύη την ημέρα που η Μαύρη Σελήνη συμμάχησε με τον Ήλιο. Όταν η Μαύρη Σελήνη συμμάχησε με τον Ουρανό, έγινε ο ιαπωνικός σεισμός.
Όσον αφορά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, οι αστρολόγοι, αναφέρουν: Ο Πούτιν είναι ένας μαχητής.
Είναι στρατιωτικός άνδρας και ο Μεντβέντεφ κάνει γιόγκα. Υπάρχουν δύο τύποι ανδρών. Ένας από αυτούς είναι ο οριζόντιος τύπος, όπου ανήκουν οι 'στρατιωτικοί' άνδρες.
Υπάρχει, επίσης, ο κατακόρυφος τύπος ανδρών, οι οποίοι έχουν ως στόχο την πνευματική ανάπτυξη. Ο Μεντβέντεφ αποτελεί έναν πραγματικό τσάρο, Χρισμένος από τον Κύριο".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου