26.3.11

Έκανε απόπειρα... γιατί τον εγκατέλειψε ο εραστής !!

Πριν από μερικούς μήνες το ζευγάρι των ομοφυλοφίλων από την Πάτρα γιόρταζε τον έρωτά του σε πριβέ πάρτι σε γνωστό καφέ. Τώρα, όμως, ο πλούσιος 40χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί τον παράτησε... ο Κωνσταντίνος.
Οπως έγραψε η εφημερίδα "Κόσμος", όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη. Ο 40χρονος ομοφυλόφιλος δεν μπορούσε να αντέξει το χωρισμό του με τον πρώην σύντροφό του και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Πήρε πάνω από δέκα χάπια (για την πίεση) που είχε στο σπίτι του και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον παπά της ενορίας αλλά και στην κολλητή του φίλη.
Έντρομοι -τόσο ο ιερέας όσο και η κοπέλα- έτρεξαν στο σπίτι του 40χρονου και τον βρήκαν στο κρεβάτι σε πραγματικά άθλια κατάσταση. Τα χάπια της πίεσης είχαν αρχίσει να επιδρούν και ο 40χρονος παραληρούσε φωνάζοντας : «Θέλω τον Κωνσταντίνο! Φέρτε μου τον Κωνσταντίνο!».
Έλεγε μάλιστα πως ήθελε να τον δει... έστω και για τελευταία φορά! Ο Κωνσταντίνος δεν ήρθε, αλλά ευτυχώς έφθασε εγκαίρως το ασθενοφόρο και παρέλαβε τον παρ' ολίγον αυτόχειρα.
Για λίγες ημέρες ο 40χρονος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Δεν μάθαμε, βέβαια, αν ο μέχρι πρότινος ερωτικός σύντροφός του, τον επισκέφθηκε! Το ζευγάρι πάντως είχε και πάλι προκαλέσει ποικίλα σχόλια με το πριβέ πάρτι που είχε διοργανώσει σε κεντρικό μπαρ της Πάτρας. Μάλιστα ο πλούσιος ερωτευμένος σαραντάρης είχε στρώσει κόκκινο χαλί για τον αγαπημένο του, ενώ τα βλέμματα όλων μονοπώλησε το ρολόι «Rolex» που είχε χαρίσει στον καλό του!
Κανείς δεν γνωρίζει τι οδήγησε στον χωρισμό το αγαπημένο κατά τα άλλα ζευγάρι, το οποίο το βράδυ του πάρτι ήταν στην κυριολεξία... μέσα στα μέλια και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.
Ο εραστής... είναι αρραβωνιασμένος!
Πληροφορίες, όμως, που κατέφθασαν στον «Κόσμο» αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος που αναζητά ο 40χρονος Πατρινός είναι bisexual και μάλιστα αρραβωνιασμένος με μία νεαρή που προφανώς δεν γνώριζε το παραμικρό για τον 40χρονο!
Κάποιοι που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι υποστηρίζουν πως ο νεαρός μάλλον θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να προχωρήσει σε γάμο με την αρραβωνιαστικιά του! dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου