7.4.11

Υπέστη ηλεκτροπληξία τη στιγμή που έκλεβε καλώδια της ΔΕΗ !!

Στη «φάκα» πιάστηκε ένας 22χρονος άντρας από την Αλβανία, όταν επιχείρησε για τρίτη φορά να κλέψει χαλκό από καλώδια της ΔΕΗ και μετασχηματιστές από αντλιοστάσια σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.
Ο 22χρονος άντρας μετέβη, με μοτοσικλέτα την οποία είχε κλέψει στις 27/03/2011 από τη Θεσσαλονίκη, στην αγροτική περιοχή του Ακροποτάμου Καβάλας προκειμένου να αφαιρέσει χαλκό από εσωτερικό μετασχηματιστή της ΔΕΗ.
Αφού έκρυψε τη μοτοσικλέτα, αναρριχήθηκε σε κοντινή κολώνα της ΔΕΗ με σκοπό να κόψει τα καλώδια και να αφαιρέσει στη συνέχεια τμήματα χαλκού από το εσωτερικό τους, πλην όμως υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.
Ο νεαρός δράστης βρέθηκε από διερχόμενο βοσκό, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 22χρονο αλλοδαπό, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης προέκυψε ότι ο δράστης και άλλες δυο φορές αφαίρεσε καλώδια και χάλκινα τμήματα μετασχηματιστών από αντλιοστάσια των αγροτικών περιοχών του Δήμου Παγγαίου Καβάλας.
Πιο συγκεκριμένα, στις 18/03/2011 στην αγροτική περιοχή «Καραβαγγέλη» του Δήμου Παγγαίου κατέβασε μετασχηματιστή ο οποίος ηλεκτροδοτούσε αντλιοστάσιο, τον αποσυναρμολόγησε και αφαίρεσε χαλκό από το εσωτερικό του.
Επίσης, το χρονικό διάστημα από 25/03/2011 έως 05/04/2011, παραβίασε εξωτερικές πόρτες τριών αντλιοστασίων στη θέση «Βράχωμα» της Τοπικής Κοινότητας Ακροποτάμου Καβάλας και αφαίρεσε καλώδια από μοτέρ και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις προκαλώντας φθορές 15.000 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου