" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.4.11

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - "Νταβατζιλίκι" 50.000 ευρώ στους εργολάβους!

Γράφει η Αναστασία Γαλάνη
Μόλις...50.000 ευρώ στοίχισαν στο ελληνικό Δημόσιο τα οδοιπορικά έξοδα των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ποσό αδικαιολόγητο για αντίτιμο διοδίων αν αναλογιστεί κανείς ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχουν έξι σταθμοί διοδίων, που μάλιστα ανήκουν σε ιδιώτες. Εν καιρώ κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας της χώρας το Υπουργείο Υποδομών διαθέτει υπέρογκα ποσά για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων των περιφερειών στις.. ιδιωτικές εταιρίες που διαχειρίζονται τα διόδια.
Όπως προκύπτει απο έγγραφο που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα "Διαύγεια" του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στις 5 Απριλίου 2011, ο κ. Δημήτρης Ρέππας ένέκρινε την παράκτω πίστωση:
"Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε. για την πληρωμή δαπανών στοιχειώδους συντήρησης της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων Περιφέρειας Πελλοποννήσου και συγκεκριμένα για την κάλυψη δαπανών εκτός έδρας μετακινήσεων και οδοιπορικών εξόδων του προσωπικού για τη διαχείριση και εποπτεία μελετών και εργών συντήρησης βελτίωσης του οδικολυ δικτύου αρμοδιότητας της, έτους 2011. newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου