" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.4.11

Π.Μπεγλίτης για στρατόπεδο Κορίνθου: Dura lex sed lex !!

Tο καλό παράδειγμα έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, αποδεχόμενος στο Συμβούλιο Άμυνας να κλείσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου, δηλαδή του νομού στον οποίο εκλέγεται και το οποίο αποτελούσε πηγή οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή, αλλά πλέον στο νέο σχεδιασμό του υπουργείου δεν έχει θέσει.
Tο ΓΕΣ ενώ αρχικά είχε περιλάβει το στρατόπεδο της Κορίνθου σε αυτά που θα έκλειναν, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την περιφέρεια του υπουργού και το πήραν πίσω. Ο ΑΝΥΕΘΑ αντιλήφθηκε όμως ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε αρνητικές επιπτώσεις επιοκοινωνιακά, αφού θα περνούσε το μήνυμα "Κλείνουν τα στρατόπεδα στους νομούς των βουλευτών και όχι των υπουργών" και εξ αυτού του λόγου έλαβε την δύσκολη απόφαση.
Σημειώνεται ότι σε αυτό το στρατόπεδο είχε θητεύσει ως νεοσύλλεκτος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Ε.Βενιζέλος τον Απρίλιο του 1986...defenceNet

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου