9.7.11

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια Σπαθοβουνίου !

Τις μπάρες στα διόδια Σπαθοβουνίου σήκωσαν το πρωί οι κάτοικοι των χωριών Σπαθοβούνι και Κουταλά
Τις μπάρες στα διόδια Σπαθοβουνίου σήκωσαν χθες στις 10:00 το πρωί οι κάτοικοι των χωριών Σπαθοβούνι και Κουταλά,
αντιδρώντας στο γεγονός ότι η εταιρεία των διοδίων δεν έχει ακόμα εκδώσει τις κάρτες μείωσης του αντιτίμου και είναι αναγκασμένοι για μια διαδρομή 12 χιλιομέτρων Κόρινθος - Σπαθοβούνι και αντίστροφα, να πληρώνουν καθημερινά εισιτήριο 2,40 ευρώ!
Πενήντα περίπου κάτοικοι συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία τους χθες το πρωί και αποφάσισαν να ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέμα, κάτι που συμβαίνει και σήμερα, ενώ είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν την αντίδρασή τους αν δεν πάρουν διαβεβαιώσεις ότι σύντομα ια εκδοθούν οι εκπτωτικές κάρτες για τους κατοίκους της περιοχής.
Η εταιρεία όπως είπαν, όντως έφταιξε τον κόμβο που τους είχε υποσχεθεί, αλλά δεν υλοποίησε τη δέσμευσή της για τις κάρτες των μόνιμων κατοίκων, κάτι που προκαλεί ένα επιπλέον κόστος στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.
Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκε χθες και σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ χθες το βράδυ συμπαραστάθηκε με την παρουσία του στους κατοίκους και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος μειοψηφίας κ. Γρηγόρης Καρπούζης.
Σε δηλώσεις του σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων ανακοίνωσε ότι η λύση θα οριστικοποιηθεί μέσα στην ημερά, ενώ οι κάτοικοι τονίζουν ότι δεν θα φύγουν μέχρι οι δεσμεύσεις της εταιρείας να γίνουν πράξεις..
http://korinthostv.blogspot.com/2011/07/blog-post_1508.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου