8.7.11

ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Πόσα παίρνει η Μενεγάκη τον Μήνα ;

Εδώ κολλάει ταμάμ το… «άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.». Που άλλους τους χτυπάει η οικονομική κρίση αλύπητα και για άλλους τα μεσοπρόθεσμα, τα μνημόνια και το ΔΝΤ είναι λέξεις άγνωστες.
Γιατί βλέπεις δυο Γερμανοί βρέθηκαν να είναι large τύποι και όλοι τους την… καλοσύνη την εξάντλησαν στην Ελένη Μενεγάκη.
Δεν μπορούσαν οι Γερμανοί του Alpha να ήταν στη θέση της… Μέρκελ; Ένα συμβόλαιο σαν της Μενεγάκη να μας έκαναν και η χώρα θα το έλυνε το πρόβλημα. Ακούσαμε που λες ποιος είναι ο μισθός της Ελένης τον μήνα σε περίοδο κρίσης και μας έπιασε κρίση μεγαλύτερη κι από εκείνη του Νίκου Μακρόπουλου.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, τα λεφτά που παίρνει η Μενεγάκη το μήνα για να έχει απανωτούς οργασμούς πάνω από μία κατσαρόλα με γιουβαρλάκια, δεν τα έπαιρνε ο μέσος Έλληνας σε πέντε χρόνια προ κρίσης!
Δεν ξέρουμε αν τα νούμερα είναι αληθινά, αλλά για να το λένε όλοι; Λοιπόν, η Ελένη παίρνει 100 χιλιάδες ευρω το μήνα. Το ποσό αυτό ήταν προ κρίσης, αλλά βλέπεις οι Γερμανοί ένα χρόνο πριν έσπευσαν να της ανανεώσουν το συμβόλαιο.
Το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι ότι ανανέωσε το συμβόλαιο της. Όπως ακούσαμε όμως να λέει ο Τάσος Δούσης , στο «Πολύ Μπλα Μπλα», αλλά όπως είπαν και στο δελτίο του Star η Μενεγάκη είναι η μόνη από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που δεν έχει δεχτεί την παραμικρή μείωση μισθού.
Τη στιγμή που άλλα αστέρια της τιβί και πιο λαμπερά από την Ελένη, ειδικά τη φετινή χρονιά, δέχτηκαν μείωση ακόμη και 50%. Γιατί ναι. Τελικά, δεν έχει σημασία να τερματίζεις πρώτος στην τηλεθέαση. Γιατί και τρίτος να βγεις, μπορείς να βγεις πανηγυρικά πρώτος στις αποδοχές.Womenonly.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου