" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.7.11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κομπίνα αλλοδαπών στην Κρήτη !!

Πουλάνε νούμερα με σειρά προτεραιότητας!
Στήνονται σε διάφορες υπηρεσίες, παίρνουν νούμερα με σειρά προτεραιότητας και μετά στήνονται έξω από διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και πουλάνε τα νούμερα, αντί του ποσού των 10-15 ευρώ.
Απίστευτη "πατέντα" κομπίνα αλλοδαπών επιτήδειων που εκμεταλλεύονται από τη μια τη γραφειοκρατία και τις ουρές στις διάφορες υπηρεσίες των Χανίων και από την άλλη την έλλειψη υπομονής του συναλλασσόμενου, που δεν έχει το χρόνο να περιμένει σε αυτές τις "ουρές" σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά θέλει επίσης να ξεμπερδεύει και νωρίτερα, με τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες! Τα συγκεκριμένα περιστατικά σε κάποιες περιπτώσεις έχουν υποπέσει στην αντίληψη των προϊσταμένων των υπηρεσιών που κάνουν προσπάθειες να τα εξαλείψουν, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις όπου οι υπεύθυνοι δηλώνουν άγνοια για ό,τι μπορεί να συμβαίνει στην είσοδο, ή σε κάποιες περιπτώσεις και μέσα στις υπηρεσίες που διοικούν!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου