Για την γνωστή τηλεοπτική σεφ Μαρία Λόη, η επιστροφή στα πάτρια εδάφη της Ναυπάκτου, αποτελούσε όνειρο ζωής που κατάφερε να εκπληρώσει με επιτυχία πριν από κάποια χρόνια.
Το εστιατόριο «Κουζίνα» στο γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου αποτελούσε τοπ προορισμό για επισκέπτες αλλά και πολλούς πατρινούς που ειδικά τις Κυριακές μεσημέρι έσπευδαν να γευτούν τις συνταγές της Μαρίας Λόη.
Πλέον η Μαρία Λόη ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην «Κουζίνα» καθώς βρίσκεται μεγάλα διαστήματα στην Αμερική.
Στην κουζίνα του γνωστού εστιατορίου εξακολουθεί να παραμένει η σεφ που έχει εκπαιδεύσει η ίδια και η οποία κρατούσε ούτως ή άλλως το μαγαζί.
Νέοι ιδιοκτήτες όπως διάβασα στο patrasevents είναι ο Στέλιος Κανάκης εκδότης της «Εμπειρίας» και ο Νίκος Κεραμιδάς αρχισυντάκτης της «Espresso».nektarini.gr
Το εστιατόριο «Κουζίνα» στο γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου αποτελούσε τοπ προορισμό για επισκέπτες αλλά και πολλούς πατρινούς που ειδικά τις Κυριακές μεσημέρι έσπευδαν να γευτούν τις συνταγές της Μαρίας Λόη.
Πλέον η Μαρία Λόη ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην «Κουζίνα» καθώς βρίσκεται μεγάλα διαστήματα στην Αμερική.
Στην κουζίνα του γνωστού εστιατορίου εξακολουθεί να παραμένει η σεφ που έχει εκπαιδεύσει η ίδια και η οποία κρατούσε ούτως ή άλλως το μαγαζί.
Νέοι ιδιοκτήτες όπως διάβασα στο patrasevents είναι ο Στέλιος Κανάκης εκδότης της «Εμπειρίας» και ο Νίκος Κεραμιδάς αρχισυντάκτης της «Espresso».nektarini.gr