1.3.12

7 " Μνηστήρες " για την διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου !!

Επτά υποψήφιοι υπέβαλαν φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημοπράτηση του έργου της διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου, δύο μήνες μετά την έγκριση του έργου από τη Διυπουργική Επιτροπή έργων "ΣΔΙΤ".
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως "στη μεγάλη κρίση που διέρχεται η Ελλάδα, στόχος μας είναι όχι απλώς να την ξεπεράσουμε, αλλά να μεταβούμε σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, με αιχμή την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της απασχόλησης.
Προωθούμε δυναμικά τα έργα ΣΔΙΤ (συγχρηματοδοτούμενα έργα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) ειδικότερα στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων, με παράλληλη συγχρηματοδότηση από κοινοτικούς πόρους, και χαιρόμαστε που η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ, σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησαν έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό με σημαντική προσέλκυση ενδιαφέροντος".
Το έργο επιτρέπει όλες τις δόκιμες τεχνολογίες οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας με πλήρη διαφάνεια και διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, ενώ εφαρμόζεται για πρώτη φορά η διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου