" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.3.12

«Κραχ» στα μπουζούκια της Αθήνας !!

Η κρίση άγγιξε τα μπουζούκια, τα live κέντρα και κυρίως τους σταρ του ελληνικού πενταγράμμου. Τι συμβαίνει;
Ο Γιάννης Πλούταρχος λόγω χαμηλής προσέλευσης του κόσμου στα μέσα της σεζόν άλλαξε σχήμα. Πρόσθεσε δίπλα του τον Νίνο και την Αμαρυλλίδα. Και όμως ούτε αυτή η «ένεση» κατάφερε να τον κρατήσει «ζωντανό», με αποτέλεσμα να κλείσει το μαγαζί που εμφανιζόταν πριν από τις απόκριες….
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να επιστρέψει στο «καλό» ρεπερτόριο και στον ΖΥΓΟ της Πλάκας κάνοντας ένα πρόγραμμα μπουάτ, δεν άντεξε πάνω από δύο μέρες. Δούλεψε Παρασκευή και Σάββατο και μετά δεν ξανάνοιξε ΠΟΤΕ! Αποτέλεσμα οι άσπονδοι φίλοι του να του τραγουδούν….. «Δυό μέρες μόνο»!
Το ΣΚ πριν την τελευταία αποκριά, το FEVER με τους τρεις Mega Stars Δέσποινα Βανδή, Νίκο Οικονομόπουλο και Έλλη Κοκκίνου δεν άνοιξε. Είχαν ένα χορό 1.000 ατόμων που τους το ακύρωσαν τελευταία στιγμή…. Και έτσι δεν δούλεψαν. Δηλαδή όλοι αυτοί δεν «φέρνουν» κόσμο; Περιμένουν από χορούς;;;;nektarini.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου